Annerieke Weijts-Huiskes
&
Brigitte van Heerde

Annerieke 

In de 16 jaar dat ik als arbeidsrechtadvocaat werkzaam ben, heb ik inmiddels verschillende overnames, splitsingen en reorganisaties begeleid. Uiteraard horen daar ook onderhandelingstrajecten met (en namens) ondernemingsraden en vakbonden bij.

Daarnaast adviseer ik in individuele kwesties op arbeidsrechtelijk gebied, zoals geschillen over concurrentiebedingen, ziekte en re-integratie of ontslag. 

In 2011 heb ik de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht met goed gevolg afgerond en ik ben lid van verschillende specialisatieverenigingen, waaronder de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de Vereniging voor Arbeidsrecht. Ik doceer regelmatig op het gebied van het arbeidsrecht en heb verschillende artikelen in vakliteratuur gepubliceerd. 

Twee jaar geleden ben ik A Lawyer Advocaten in Arbeidsrecht gestart. 
Door mijn jarenlange ervaring in de advocatuur en als inhouse advocaat bij grote internationale ondernemingen (Hewlett Packard en Randstad Groep), weet ik bij uitstek welke aanpak werkt zonder het onnodig ingewikkeld te maken. Het voorkomen van conflicten is daarbij altijd het uitgangspunt. Daarom denk ik graag in een vroeg stadium met u mee. Mijn pragmatische insteek en nuchtere houding wordt door cliënten zeer gewaardeerd.

Mocht het toch nodig zijn dan kan ik u bijstaan in verschillende procedures.

Bereikbaar via:
E-mail: annerieke@alawyer.nl
Telefoon: +31 (0)6 24 11 35 15
LinkedIn

Brigitte

In mijn loopbaan als arbeidsrechtadvocaat heb ik veel ervaring opgedaan zowel op het gebied van het individuele als het collectieve arbeidsrecht. In 2000 startte ik in de advocatuur, aanvankelijk bij een middelgroot kantoor en later bij een van de grote kantoren, waar ik werkte in een brede (internationale) arbeidsrechtelijke praktijk. Eind 2005 maakte ik een overstap naar het bedrijfsleven. Bij de Nederlandse Spoorwegen was ik ruim 5 jaar binnen de afdeling Corporate Legal als arbeidsrechtadvocaat verantwoordelijk voor alle arbeidsrechtelijke kwesties binnen NS, inclusief het voeren van procedures.

Voordat ik mijn eigen kantoor oprichtte heb ik binnen NS gewerkt als Manager Arbeidsverhoudingen. In die rol heb ik mijn kennis van het medezeggenschapsrecht verder aangescherpt, en heb ik ervaren hoe het politieke krachtenveld tussen bestuurder en ondernemingsraad werkt. Die combinatie heeft mij tot een volwaardig adviseur op het gebied van medezeggenschapsrecht gemaakt, zowel voor bestuurders als voor ondernemingsraden. Sinds april 2013 ben ik zelfstandig advocaat. Binnen mijn praktijk adviseer ik werkgevers en werknemers over alle facetten van het arbeidsrecht. Ik werk zowel vanuit ons kantoor in Naarden, als vanuit Soest. Cliënten kennen mij als toegankelijke, gedreven advocaat met een juridisch hart en een pragmatische inslag.

Mijn cliënten wil ik helpen met adviezen die richting geven en daardoor direct toepasbaar zijn. In 2014 rondde ik de Postacademische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit met succes af. Ik ben lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN).

Bereikbaar via:
E-mail: brigitte@alawyer.nl
Telefoon: +31 (0)6 418 247 48
LinkedIn

[unex_ce_button id="content_gveumrt6w,column_content_owyna9c3w" button_text_color="#d8a0a6" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#d8a0a6" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="//alawyer.nl/contact" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]CONTACT US[/ce_button]